19:00 Valko-Venäjä - Puola / VV-3,5 maalia / 1,85 / Veikkaus

- Valko-Venäjä voitti omassa avauksessaan eilen Tanskan peräti 5-2 ja näin ollen kotiyleisön edessä Minskissä pelaava V-Venäjä on lähellä paikkaa Olympialaisiin. Se edellyttää voitot nyt Puolasta ja (4.9) Sloveniasta. Puola hävisi omassa pelissään Slovenialle 6-1 ja tuo yksikin maali syntyi vasta ottelun viimeisillä minuuteilla. Nyt vastassa on ranking sijoitukseltaa Sloveniaa vahvempi V-Venäjä, joten olettaa sopii, että näemme melko samantuntuiset lukemat. Tuota seikkaa puoltaa faktat miten VV pelasi Tanskaa vastaan ja toisaalta se, että pelataan kotiyleisön edessä ja kolmanneksi se että huomenna on välipäivä, joten miten suurempaa jarruttelua ei tarvitse tänään tehdä. Uskon Valko-Venäjän nappaavan ainakin 4 maalin voiton kaksi kertaa kolmesta, joten 1,85 tarjoaa maukkaan ylikertoimen.

19:30 Latvia - Japani / Latvia-4,5 maalia / 2,10 / Veikkaus

- Latvia voitti eilen Itävallan peräti 8-1, kun taas Japani hävisi Saksalle 5-0. Latvia pelaa tässä kotiyleisön edessä ja kun silläkin on seuraava peli vasta 4.9 voidaan tänään esittää maalijuhlia kotiyleisölle. Tasoero joukkueiden välillä on kovin suuri enkä millään usko, että Japani pystyy tässä kauhean hyvin pyristelemään. Liikkuva Latvia takoo tarvittavat maalit ja voittaa pystyyn. Tulosveikkaus: 6-0

21:00 Norja - Italia / Alle 5,5 maalia / 1,68 / Veikkaus

- Todella tärkeä peli molemmille joukkueille. Norja hävisi oman avuksensa yllättäen Kazakeille jatkoilla 3-4 ja Italia puolestaan Ranskalle jatkoilla 1-2, joten mitään ei ole ratkaistu tässä lohkossa. Odotan Norjalta todella parempaa suoritusta ja voittoa tänään, mutta tuo Italian puolustus voi olla hankala murtaa. En millään usko, että tässä maalijuhlia nähdään, koska ottelun panos on niin tärkeä ja koska tosiaan tuo Italian puolustuspelaaminen on varsin mallikasta. Tulosveikkaus: 3-1 Norjalle.